tudorel666

In lumea voastra sucita, Satana vine in chip de inger luminos si proorocii sunt acuzati ca au pe Dracu in ei! Cautati adevarul ca sa-l dati pe doi lei si va platiti moartea cu bani multi. Va temeti de iad dar, daca iadul s-ar umple cu ciurucuri, in trei zile s-ar duce de rapa! Haleluia!

De unde știi că ești ”mort” sau viu
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de mariantudorel in 2015-05-13 11:35
Pentru că sunt unii care cred că oricine poate propăvădui Împărăția lui Dumnezeu, supun atenției voastre următorul verset:

Luca 9:60 Dar Isus i-a zis: „Lasă morţii să-şi îngroape morţii, şi tu du-te de vesteşte Împărăţia lui Dumnezeu.”

Cui spune Hristos acestea? Unui ucenic pe care îl considera ”viu”, altminteri nu i-ar fi spus ”lasă morții să-și îngroape morții”, atunci când acesta i-a cerut să-l lase să-și îngroape tatăl. Dar, era oare mort tatăl acelui ucenic, sau erau morți cei ce urmau să-l îngroape? Nu, nici cei ce urmau să-l îngroape nu erau morți trupește, nici tatăl lui nu era mort trupește, altminteri Hristos însuși s-ar fi dus cu acel ucenic la înmormântarea tatălui său, că doar mai fusese la înmormântări. Ci acel ucenic îi cerea să-l lase până când tatăl lui, bătrân și bolnav probabil, va muri și abia apoi să pornească spre propăvăduirea Împărăției. Dar Hristos știa că nu mai era timp, că propăvăduirea Lui nu va ține mult și va urma vânzarea, calvarul, moartea și Învierea.
Deci Hristos numea ”morți” niște oameni care se mișcau și respirau. De ce îi numea morți, că doar aveau duh în ei?! Pentru că duh aveau, dar sufletul le era mort. Și toți știm că, imediat ce ochii aceștia trupești mor, ni se deschid alți ochi, cu care vedem cealaltă realitate, paralelă, de lângă noi, ni se deschid ochii sufletului. Și atunci începe lunga călătorie a sufletului spre Judecată. Dar dacă acum nu putem vedea cu ochii sufletului, nu înseamnă aceasta tocmai că sufletul ne este mort? Ba da, deși unii vor zice că doar doarme. Dar tocmai acest ”somn” al sufletului, incapacitatea lui de a vedea și simți cât suntem în acest trup, acesta este deci ceea ce noi numim ”moarte”. În concluzie, morții de care vorbea Hristos sunt tocmai cei care au duh omenesc ce le acționează trupul, dar sufletul lor este mort: nu vede, nu simte, nu aude. Dar nu la toți! Pentru că cei care văd ceea ce oamenii obișnuiți nu pot vedea, cei cu așa zise ”capacități paranormale” de a simți, auzi, vedea și face, toți aceștia sunt cei la care sufletul este viu. Pentru că ei au arvuna Duhului Sfânt. Ei sunt cei despre care spune Scriptura:

Ioel 2:28 După aceea, voi turna Duhul Meu peste orice făptură; fiii şi fiicele voastre vor proroci, bătrânii voştri vor visa visuri şi tinerii voştri vor avea vedenii.

Iar dacă zice ”peste orice făptură” este clar că alegerea nu va mai ține de ”sfințenie” și fapte, doar de credință. Dacă are credință destul de puternică, poate să se închine și lui Satan, Dumnezeu dă acelui om din Duhul Său. Că apoi va plăti pentru proasta folosire a Darului lui Dumnezeu, aceasta-i altceva, dar de primit primește, doar și numai doar prin credință, acest Dar.

De aceea, dragilor, dacă nu aveți nici un fel de ”capacități paranormale”, atunci nu aveți nici un fel de har și sunteți morți, în păcatele și în mândria voastră că ați fi drepți și neprihăniți. Și orice satanist cu credință și orice târfă plină de bale primește ceea ce voi ați refuzat să primiți, crezând că veți primi prin ”neprihănirea” voastră ”morală”. Iar voi nici măcar nu aveți voie să luați în gură Cuvântul lui Dumnezeu și să-L propăvăduiți, pentru că sunteți morți. Cât privește preoții ortodocși, de care spuneți voi că sunt corupți și nu au har, iată ce spune Pavel:

1 Pavel şi Timotei, robi ai lui Isus Hristos, către toţi sfinţii în* Hristos Isus care sunt în Filipi, împreună cu episcopii şi diaconii:
2 Har* vouă şi pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru, şi de la Domnul Isus Hristos!
..............................
7 Este drept să gândesc astfel despre voi toţi, fiindcă vă port în inima mea, întrucât, atât în lanţurile* mele, cât şi în apărarea** şi întărirea Evangheliei†, voi†† sunteţi toţi părtaşi aceluiaşi har. (Filipeni, 1)

După cum vedeți, episcopii și diaconii sunt părtași aceluiași har cu sfinții! Și ce alta sunt preoții noștri dacă nu fie episcopii, fie diaconii de care vorbește Pavel? Deci ei sunt vii și pot propăvădui Evanghelia. Cât privește ”morții”, cărora ochii sufletului nu li s-au deschis încă, aceia să tacă în Biserică și să nu mai propăvăduiască nimănui! Până nu vor primi Botezul cel adevărat și vor primi și încredințarea că au primit Duhul Sfânt în inima lor. Iar cei care au primit deja acest Har, aceia știu că harul se simte, nu-i ca și cum ți-ar sta o muscă pe căciulă!

Și acum știți cum să vă cercetați pe voi înșivă de sunteți morți sau vii. Cercetați-vă!

Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
Termeni si Conditii de Utilizare